Duurzame keuze voor uw dak

Delcroix Elektro Groep BV is een kundig bedrijf dat voldoet aan de eisen van de vernieuwde erkenningsregeling van InstallQ. Deze erkenningsregeling wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan de kwaliteitseisen op het vakgebied van het plaatsen van installaties van zonnepanelen. Met andere woorden: de zonnepanelen worden op een verantwoorde manier, volgens de geldende eisen en op de juiste manier geplaatst. De vernieuwde erkenningsregeling sluit zoveel als mogelijk aan op de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WkB). Bij de installatie van zonnepanelen werken we uitsluitend met de beste kwaliteit zonnepanelen en omvormers. Op deze manier halen we de meeste energie uit de panelen.

Rendement

Met een investering in zonnepanelen kunt u de energierekening drastisch omlaag brengen. De zon is een onuitputtelijke energiebron en levert ons dagelijks veel energie. Wanneer u kiest voor duurzame energie dan denkt u aan het milieu, maar ook vooral aan uw portemonnee.

Professioneel advies

Bij Delcroix Elektro Groep BV streven we ernaar om onze klanten te voorzien van deskundig advies op basis van onze uitgebreide ervaring in de sector. Of het nu gaat om het selecteren van de juiste componenten, het optimaliseren van systemen voor maximale prestaties, of het identificeren van kosteneffectieve oplossingen, ons team staat klaar om u te begeleiden met professioneel advies dat uw project naar een hoger niveau tilt.

Oplossingen op maat

Elk project is uniek en vereist een benadering die is afgestemd op de specifieke vereisten en omstandigheden. Bij Delcroix Elektro Groep BV begrijpen we dit en streven we ernaar om oplossingen op maat te leveren die naadloos aansluiten bij uw individuele behoeften. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe installatie, het upgraden van bestaande systemen, of het oplossen van complexe technische uitdagingen, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen.

 

Benieuwd naar al onze diensten?

Elektrotechniek

Elektrotechnische ontwerp van uw installatie

Domotica

Automatiseren van uw huis of bedrijfspand met KNX

Zonnepanelen

Ontdek de kracht van zonne-energie en profiteer van lagere energiekosten

Inspecties

Inspecties van uw elektrotechnische installatie

Duurzame oplossingen

Led verlichting, gebouwenautomatisering en thuisaccu's

Beveiligingssystemen

Camera- en toegangscontrole, inbraak- en brandmeldingssystemen

Service & Onderhoud

Wij zorgen dat uw installaties blijven werken zoals het hoort

Laadpalen

Voor de particuliere en de zakelijke markt

Vraag een offerte aan

Please enter a valid Naam.
Please enter a valid Bedrijfsnaam.
Please enter a valid E-mailadres.
Please enter a valid Telefoonnummer.
Please enter a valid Onderwerp: waarvoor wil je een offerte ontvangen?.
Please enter a message.