Een goed onderhouden systeem kan jaren mee

Regelmatig onderhoud aan uw elektrotechnische installatie is van essentieel belang om optimale prestaties en veiligheid te waarborgen. Door periodieke inspecties en onderhoudsbeurten kunt u potentiële storingen en veiligheidsrisico's vroegtijdig identificeren en verhelpen. Dit minimaliseert de kans op ongeplande downtime en verlengt de levensduur van je installatie. Bovendien draagt goed onderhoud bij aan energie-efficiëntie, wat kan resulteren in lagere operationele kosten op de lange termijn. Vertrouw op onze professionele onderhoudsdiensten om uw elektrotechnische systemen in topconditie te houden.

Onderhoud aan jouw BMI 

Regelmatig onderhoud aan uw brandmeldinstallatie is cruciaal om de veiligheid van uw gebouw en de mensen die erin verblijven te waarborgen. Door periodieke inspecties en onderhoudsbeurten kunt u ervoor zorgen dat de brandmeldinstallatie te allen tijde optimaal functioneert. Vertrouw op professionele onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat de brandmeldcentrale altijd operationeel is en voldoet aan de vereiste normen en voorschriften. Delcroix Elektro Groep BV staat voor u klaar als toegewijde tussenpersoon voor brandmeldinstallaties. 

Altijd paraat beveiligingssysteem

Regulier onderhoud aan uw alarmsysteem is van vitaal belang om de veiligheid van de woning of bedrijf te waarborgen. Door periodieke inspecties en onderhoudsbeurten kun u ervoor zorgen dat uw alarmsysteem altijd betrouwbaar is wanneer het erop aankomt. 

24/7 storingsnummer

Delcroix Elektro Groep BV biedt een 24/7 storingsnummer voor haar vaste klanten. Bij noodgevallen kunt u direct contact opnemen met ons professioneel team voor snelle assistentie. Dit betekent dat zelfs buiten reguliere kantooruren, wanneer problemen zich vaak voordoen, er direct actie kan worden ondernomen om storingen op te lossen. Onze vaste klanten kunnen vertrouwen op Delcroix Elektro Groep BV.

 

Benieuwd naar al onze diensten?

Elektrotechniek

Elektrotechnische ontwerp van uw installatie

Domotica

Automatiseren van uw huis of bedrijfspand met KNX

Zonnepanelen

Ontdek de kracht van zonne-energie en profiteer van lagere energiekosten

Inspecties

Inspecties van uw elektrotechnische installatie

Duurzame oplossingen

Led verlichting, gebouwenautomatisering en thuisaccu's

Beveiligingssystemen

Camera- en toegangscontrole, inbraak- en brandmeldingssystemen

Service & Onderhoud

Wij zorgen dat uw installaties blijven werken zoals het hoort

Laadpalen

Voor de particuliere en de zakelijke markt

Vraag een offerte aan

Please enter a valid Naam.
Please enter a valid Bedrijfsnaam.
Please enter a valid E-mailadres.
Please enter a valid Telefoonnummer.
Please enter a valid Onderwerp: waarvoor wil je een offerte ontvangen?.
Please enter a message.