Hoe het begon

Op 1 juni 2008 is Sylvain Delcroix begonnen als eenmanszaak op de Ambachten in Zundert. Met als basis ontwerp en advies op het gebied van elektrotechnische installaties en databekabeling breidde het bedrijf snel uit. Het personeelsbestand werd groter. In 2013 is de eenmanszaak omgezet naar Delcroix Elektro Groep BV. Specialismen en certificeringen op het gebied van domotica, beveiligingstechniek, PV installaties en EV charging werden behaald. Later zijn de werkzaamheden nog aangevuld met LED verlichtinginstallaties en Scope 8 en 10 inspecties.

Nieuw locatie, nieuwe ambities

In januari 2020 is Delcroix Elektro Groep BV verhuisd naar de huidige lokatie op Beekzicht.

Sylvain ziet de toekomst positief tegemoet. “De komende jaren wil ik graag uitbreiden tot zo’n twintig medewerkers, er is volop werk. Het zou fijn zijn als ook de jeugd kiest voor een mooi vak in de elektrotechnische branche en in het bijzonder in mijn bedrijf. Ik zie ze graag komen, de jongeren van nu”. 

Nieuwbouw

Momenteel wordt er gebouwd aan een extra loods met bedrijfsunits voor uitbreiding van onze activiteiten. Een pand dat klaar is voor de toekomst, een duurzame toekomst met het oog op de groei van ons bedrijf!

 

Duurzaam ondernemen

Bij Delcroix Elektro Groep BV geloven we in de kracht van duurzaam ondernemen . We streven er naar om een positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu. Onze toewijding aan duurzaamheid begint bij de kern van ons bedrijf. We proberen onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door ons te verdiepen in en gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie en duurzame oplossingen. We trachten onze operationele processen te optimaliseren om verspilling te verminderen. We werken samen met leveranciers die dezelfde waarden delen. We streven ook naar sociale impact door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het bevorderen van diversiteit en inclusie binnen ons bedrijf.