Wij zorgen dat u zich veilig voelt

Inbraak of brand in bedrijven, winkels en woonhuizen komt tegenwoordig maar al te vaak voor. Daarbij ontstaat veel schade en financieel verlies en het kost veel extra werk om alles weer op orde te brengen. Ook verzekeraars en overheidsinstanties stellen steeds hogere eisen aan de beveiliging van uw pand of woning. Een adequate beveiliging is dus erg belangrijk. Delcroix Elektro Groep BV adviseert u graag op beveiligingsgebied. Onderdeel van dit advies is altijd een analyse van de situatie binnen en buiten uw pand of woning. Wij helpen u graag met de implementatie van de verschillende systemen! 

Inbraakbeveiliging & CCTV

Niets is zo belangrijk als een veilig gevoel in uw huis of pand. Door middel van een alarmsysteem en/of camerasysteem. Inbraakbeveiliging is er in verschillende vormen en maten, en is eventueel te koppelen aan uw smartphone en thuis automatisering. Zo is er altijd zicht op hetgeen rond uw huis of pand gebeurt. 

Brandbeveiliging

Een alarm met brandbeveiliging is een essentieel onderdeel van een uitgebreid brandpreventiesysteem dat organisaties en huishoudens beschermt tegen de verstrekkende gevolgen van brand. Dit geavanceerde systeem detecteert rook, hitte of andere indicatoren van brand en activeert onmiddellijk een luid alarm om bewoners of werknemers te waarschuwen voor de dreigende gevaren. Naast het geluidsalarm kan een modern brandalarmsysteem ook gekoppeld zijn aan andere beveiligingsapparaten, zoals brandblussers, sprinklers of zelfs slimme technologieën die meldingen naar mobiele apparaten sturen.

Doormelding meldkamer

Een meldkamer bewaakt 24/7 de meldingen vanuit uw inbraaksysteem en waarschuwt de politie als daar aanleiding voor is. Door lid te worden van een meldkamer voldoet u veelal aan eventuele eisen vanuit de verzekeraar en bent u er zeker van dat er bij een inbraak altijd adequaat en snel aktie wordt ondernomen. 

 

Benieuwd naar al onze diensten?

Elektrotechniek

Elektrotechnische ontwerp van uw installatie

Domotica

Automatiseren van uw huis of bedrijfspand met KNX

Zonnepanelen

Ontdek de kracht van zonne-energie en profiteer van lagere energiekosten

Inspecties

Inspecties van uw elektrotechnische installatie

Duurzame oplossingen

Led verlichting, gebouwenautomatisering en thuisaccu's

Beveiligingssystemen

Camera- en toegangscontrole, inbraak- en brandmeldingssystemen

Service & Onderhoud

Wij zorgen dat uw installaties blijven werken zoals het hoort

Laadpalen

Voor de particuliere en de zakelijke markt

Vraag een offerte aan

Please enter a valid Naam.
Please enter a valid Bedrijfsnaam.
Please enter a valid E-mailadres.
Please enter a valid Telefoonnummer.
Please enter a valid Onderwerp: waarvoor wil je een offerte ontvangen?.
Please enter a message.