Domotica Systemen

Wat is domotica? Kortweg gezegd: huisautomatisering. Onze domotica-systemen stellen u in staat om uw huis volledig te automatiseren, van verlichting en thermostaten tot beveiliging en entertainment. Met slechts één druk op de knop of zelfs met spraakopdrachten kunt u de sfeer in elke kamer aanpassen, energie besparen en uw huis beter beveiligen. 

Gemak

Of u nu op zoek bent naar meer comfort, veiligheid of gemak, Delcroix Elektro Groep BV past de domotica oplossingen aan aan uw specifieke behoefte en levensstijl. Bovendien biedt domotica niet alleen directe voordelen, maar kan ze ook de waarde van uw huis verhogen. 

Geautomatiseerd

Wijzigingen in de installatie worden met behulp van een computer gedaan. Wilt u een lichtpunt schakelen vanaf meerdere plaatsen? Met de computer is het eenvoudig te wijzigen. Met een gewone huisinstallatie moet hiervoor al snel een sleuf in de muur gefreesd worden. Met een goed voorbereide domotica installatie is dit niet nodig. Daarnaast kunt u bepalen wat de techniek in uw huis op welk moment moet doen. U bepaalt wat, hoe en wanneer; de installatie voert het uit.

KNX De standaard

Delcroix Elektro Groep BV werkt met de wereldwijd open standaard “KNX” genaamd. Diverse fabrikanten maken hiervoor materialen en deze zijn volledig uitwisselbaar met elkaar. Met een op maat gemaakt systeem is het bijvoorbeeld ook mogelijk langer zelfstandig in een woning te blijven wonen. In de zorg wordt domotica dan ook steeds meer toegepast.

 

Benieuwd naar al onze diensten?

Elektrotechniek

Elektrotechnische ontwerp van uw installatie

Domotica

Automatiseren van uw huis of bedrijfspand met KNX

Zonnepanelen

Ontdek de kracht van zonne-energie en profiteer van lagere energiekosten

Inspecties

Inspecties van uw elektrotechnische installatie

Duurzame oplossingen

Led verlichting, gebouwenautomatisering en thuisaccu's

Beveiligingssystemen

Camera- en toegangscontrole, inbraak- en brandmeldingssystemen

Service & Onderhoud

Wij zorgen dat uw installaties blijven werken zoals het hoort

Laadpalen

Voor de particuliere en de zakelijke markt

Vraag een offerte aan

Please enter a valid Naam.
Please enter a valid Bedrijfsnaam.
Please enter a valid E-mailadres.
Please enter a valid Telefoonnummer.
Please enter a valid Onderwerp: waarvoor wil je een offerte ontvangen?.
Please enter a message.