Duurzaam rijden, altijd opgeladen!

Het aantal elektrische auto’s op de Nederlandse wegen neemt in rap tempo toe. Met de toename van het aantal gereden elektrische kilometers, neemt ook het aantal laadmomenten en daarmee verschillende typen laadpunten toe. Delcroix Elektro Groep BV kan u adviseren over welk laadpunt voor u het meest geschikt is. Of u nu een laadpaal voor thuis nodig heeft of meerdere punten voor uw bedrijf, wij bieden oplossingen op maat. Daarbij wordt tevens beoordeeld of de bestaande meterkast voldoet voor de installatie van de laadpaal of dat aanpassing noodzakelijk is. 

Snel en efficient laden

De laadpalen zijn ontworpen om uw elektrische voertuigen snel en veilig op te laden. Met geintegreerde slimme functies kunt u uw laadpaal eenvoudig beheren bijvoorbeeld via een app. Monotoring van het laadproces, instelling van laadtijden en optimalisering van  het energieverbruik voor maximale efficiente. U bespaart kostbare tijd en bent snel weer op weg. 

Professionele installatie en begeleiding

Onze experts staan klaar voor een professionele installatie van de laadpaal op de locatie. Zij geven u een uitgebreide uitleg over de instelling en werking van de laadpaal. Bij vragen en/of storing zijn zij standby om deze op lossen. 

Verplichtingen vanaf 2025 

De regels voor wat betreft de laadpalen worden vanaf 2025 uitgebreid. Dan wordt er gekeken naar de hoeveelheid parkeerplaatsen op hetzelfde terrein als het gebouw. Zijn dit er meer dan twintig? Dan is het vanaf dat jaar verplicht om minimaal één laadpaal te plaatsen. Het verschil met de eerdere regel is dat deze verplichting geldt voor álle bedrijfsgebouwen, dus ook bedrijven die geen renovatie ondergaan. Bij een nieuw bedrijfgebouw bestaat de verplichting vanaf tien parkeerplaatsen. 

 

Benieuwd naar al onze diensten?

Elektrotechniek

Elektrotechnische ontwerp van uw installatie

Domotica

Automatiseren van uw huis of bedrijfspand met KNX

Zonnepanelen

Ontdek de kracht van zonne-energie en profiteer van lagere energiekosten

Inspecties

Inspecties van uw elektrotechnische installatie

Duurzame oplossingen

Led verlichting, gebouwenautomatisering en thuisaccu's

Beveiligingssystemen

Camera- en toegangscontrole, inbraak- en brandmeldingssystemen

Service & Onderhoud

Wij zorgen dat uw installaties blijven werken zoals het hoort

Laadpalen

Voor de particuliere en de zakelijke markt

Vraag een offerte aan

Please enter a valid Naam.
Please enter a valid Bedrijfsnaam.
Please enter a valid E-mailadres.
Please enter a valid Telefoonnummer.
Please enter a valid Onderwerp: waarvoor wil je een offerte ontvangen?.
Please enter a message.